Houthandel en DHZ PeltHout (Overpelt, Limburg) - Een MUST voor wie graag klust !!

In 2002 werd ook het houthandel Houtakkers uit Overpelt aan de groep GenkHout toegevoegd.

Deze onderneming, met de doopnaam PeltHout, kreeg een grondige opknapbeurt en werd volledig vernieuwd. Voor de stockage van kleine materialen en producten uit het assortiment parket, laminaat, plafonds, verven, siliconen, plastic en ijzerwaren heeft PeltHout een nieuwbouw geplaatst voor de centralisatie van deze verkoopsactiviteiten.

Ook al blijft hout de hoofdactiviteit, toch heeft PeltHout het productengamma gevoelig uitgebreid, waardoor het nu een volwaardige en professionele Houthandel en Doe-Het-Zelfzaak geworden is die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Alle bouwers en verbouwers kunnen bij ons terecht volgens het principe van ´one-stop-shopping´, zodat ze in een mum van tijd alle benodigdheden kunnen verzamelen.

Bovendien zijn wij ook een aanspreekpunt voor het professionele publiek! Met de fysische expansie in Overpelt, naast de grote afdeling in Genk, beschikken we nu over een totaal van 20.000m² overdekte opslagplaats.

 

Dat biedt ons de mogelijkheid om alle aangeboden houtsoorten direct uit voorraad te leveren. In onze schrijnwerkerij staan tal van hoogwaardige machines, zodat de klant er meteen terecht kan voor de volledige afwerking van zijn hout.

 

Houthanel of DHZ-zaak nodig? 2 adressen !

 

- PeltHout in Overpelt (vlakbij o.a. Neerpelt, Hamont-Achel, Lommel & Hechtel-Eksel)

- GenkHout in Genk (centraal gelegeden in Limburg)

Een MUST voor wie graag klust!

 

De betere hout- en bouwmarkt!

 

 Voor meer informatie of een offerte kan u ons vrijblijvend contacteren!